Yıldızeli Anaokulu

Vizyon: Çocukların ilgi ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı,sorgulamayı ön plana çıkaran ,drama ,sanatsal,kültürel ve sporsal etkinliklere önem veren, yaratıcılığını destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımının desteği ile tercih edilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Anaokulunda yaratıcılığı destekleyen ,kendini ifade eden biri olarak bilgileri olduğu gibi kabullenmeyen , sorgulayan ,araştıran , yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar öz disiplini ve benlik kaygısını kazanmış,kendi haklarını koruyan ve başkaların haklarına saygı duyan,geleneklerimize göreneklerimize bağlı çevreyi koruyan Türk Milli eğitim amaçlarına ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar .

Başarılar:

Saatler: 08.40-13.40
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda E Twinning projesi ve okul bünyemizde oluşturulan projeler yürütülmektedir.

WEB - https://yildizelianaokulu.meb.k12.tr

Adres - Sıtkı Gülüm Cad. Yıldızeli Anaokulu Müdürlüğü Yıldızeli / SİVAS